rougeaddictblogger@yahoo.com

Letnja dnevna šminka/sweatproof make up

Drage moje,

 U ovom postu ću vam pisati o mom izboru za dnevnu šminku tokom ovih toplih letnjih dana.  Tekst je namenjen svima vama koje želite, kao i ja, da po vrućini izgledate lepo i da se igrate sa šminkom. 



 Sa obzirom na visoke temperature, moj izbor umasto pudera je definitivno BB krema, Koristim Garnier BB kremu za masnu i kombinovanu kožu u nijansi light. Ona je postojana i idealna za moju masnu kožu.


 Nju obavezno fiksiram Avonovim  Color trend oil control pressed powder u nijansi light. On odlično matira lice i daje ''doll like'' završnicu licu, odnosno lice izgleda kao porcelanska lutka što se meni dopada i pritom ga drži mat.

 Zatim stavljam bronzer koji je pogodan za svetlu put i koji će mi dati malo topline a da ne ostavlja narandžast trag na licu. U pitanju je Essence bronzer for blondes u nijansi 10 sunkissed. I bronzer i kameni puder nanosim Real Techniques blush brush.


Za oči vam obavezno savetujem kremaste senke, naročito ako vam se znoje kapci. Moj favorit je Maybelline color tattoo senka u nijansi 35 on and on bronze čiju recenziju možete pročitati klikni ovde .



Donju i gornju liniju trepavica uokvirim sa plavom olovkom i stavim vodootpornu maskaru. I za manje od pola minuta imam lepu letnju šminku na očima.



 Kada imam vremena za nešto kompleksnije volim da se igram sa essence paletom iz sun club kolekcije u nijansi 02 long beach čiju recenziju možete pročitati klikni ovde .



Na usnama u poslednje vreme najviše volim Nyx-ovu olovku za usne u nijansi orange. (recenzija klikni ovde ).



Must have proizvod za mene je i termalna voda (recenzija klikni ovde ) Nju naprskam u toku dana kako bih se osvežila. Lice matiram ili duo fibre četkicom (tako što lagano pređem preko masnih delova) ili papirićima za blotovnje.


Koji su vaši omiljeni make up proizvodi za leto?

Do sledećeg toplog posta,

XOXO



2 коментара:

  1. Анониман11. јул 2015. 07:59

    BB kremu ne koristim otkad mi je koza iz normalne presla u mesovitu, dakle samo matiranje :) Znaci, kazes da je ovaj Colortrend puder dobar, bas me zanimao. Preko leta ne stavljam krejon ispod oka. Senka je takodje obavezna, kao i rumenilo, ruz i fiksator, slicno kao i kod tebe :). Kristina

    ОдговориИзбриши
  2. Za svoju cenu je dosta dobar. Ja sam ga u par prilika nanosila i bez tečnog pudera i drži mat lice.

    ОдговориИзбриши

I love comments :)

Free Shippingbanner

Charlotte Tilbury kozmetika

banner

Истакнути пост

Recenzija Physicians Formula Butter bronzera

Drage moje, Danas vam predstavljam moj apsolutni favorit ovog leta, Murumuru Butter Bronzer od brenda Physicians Formula. Physicians F...