rougeaddictblogger@yahoo.com

Recenzija NYX olovki za usne ( Bloom, Fuchsia, Dolly pink, Orange, Purple Rain)

Drage moje,

 Danas vam pišem o mojim nezaobilaznim proizvodima- olovkama za usne, ovoga puta od NYX brenda. Evo uopštenih utisaka. Ove olovke su dobro pigmentovane, odlične su za bazu i miksanje sa ruževima, malo su suve ( kao uostalom i većina olovki za usne), dugotrajnost im je osrednja ( one same traju oko 3h ako ne jedete :) ), pomažu da vam se karmin ne razliva sa usana. Cena im je oko 380 din i po mom mišljenju kvalitet odgovara ceni.   Nijanse koje ja imam su Bloom, Fuchsia, Dolly pink, Orange i Purple Rain. Slede swatchevi na ruci  a zatim i na usnama. Na usnama imam balzam ispod olovki, jer kao što rekoh malo isušuju.Slede swatchevi na usnama slikani na dnevnoj svetlosti.
 Prva nijansa  koju vidite je Bloom. To je lepa boja između roze i boje fuksije. Prelepa boja koju često nosim samu bez karmina. Mat završnica.


 Dalje imamo Dolly pink- hladnu roze nijansu. Kao što vidite ovo je malo suvlja nijansa i ima belu bazu tako da je morate staviti u 2 sloja kako se ne bi videla vaša prirodna boja usana. Ja joj ove mane opraštam jer obožavam ovu boju. U ovom postu o mojim prolećnim ruževima možete pročitati kako kombinujem ovu olovku. Mat završnica.


 Sledeća nijansa je Fuchsia. Podseća jako na Bloom, ali ova ima više roze u sebi i svetlija je. Mat završnica.


 Ovo je jedna vesela nijansa koju sam kupila za leto. Zove se orange i već ste je videli u ovom postu. To je narandžasta boja sa malo crvene u sebi.


 Na kraju imamo nijansu Purple rain. Ovo je ljubičasta nijansa, jako lepa ali ima frosty završnicu. Ima ljubičasto-plavi sjaj. Uglavnom ga nosim ispod Avonovog Berry smooch ruža.


 Za kraj, evo još jedne fotografije.


XOXO

Нема коментара:

Постави коментар

I love comments :)

Charlotte Tilbury kozmetika

banner

Истакнути пост

Recenzija Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palete

Drage moje čitateljke, Danas vam pišem o svojoj omiljenoj paleti. Anastasia Beverly Hills je poznati ‘’high-end’’ američki brend kojeg...