rougeaddictblogger@yahoo.com

Recenzija Sephora cream lip stain

Drage moje,

 U nedavnom postu o mojoj kupovini ( klikni ovde ) spomenula sam da stiže recenzija o Sephorinom cream lip stain-u.
                                     

U pitanju su dugotrajni ruževi, odlične pigmentacije. Nanose se kao tečni ruž, a zatim se osuše u jako lepu  mat završnicu, pa me više podsećaju na tečni ruž nago na lip stain. U poredjenju sa Nyx i Aura tečnim ruževima, daleko su pigmentovaniji. Lepo se nanose. Miris im je pomalo plastičan i sladak, ali meni ne smeta. Čitala sam kod drugih blogerki da se ne skidaju pri jelu i da se teško reapliciraju. Sa tim se ne bih složila. Oni zaista jesu dugotrajni ali ako jedete skinuće se deo ruža. Ali, u mom slučaju se lako reaplicira. Ne razlivaju se sa usana. Imaju samo jednu manu a to je da posle nekih 6 h počinju da se grudvaju na usnama. Moj ruž je u nijansi 03 strawberry kissed. U pitanju je jako lepa crvena nijansa sa rozim podtonom.

                                        



 Cena je oko 1200 din za 5ml. Definitivno ću kupiti još nijansi jer su zaista odlični. Imajući u vidu da toliko koštaju Maybelline i Loreal ruževi koji sa daleko manje pigmentovani, definitivno su dobar izbor. Na fotkama vidite neke make up-ove koje sam kombinovala sa ovim ružem. 


Kako se vama dopada? 

Do sledećeg posta,

                                                        XOXO
banner

6 коментара:

  1. Imam ga,mogu reci da je postojan i tokom poca i tokom jela,10h postojan,hoce da se grudva ako ga nanosis u vise slojeva,dva su i previse.Jedina mana sto isusuju do bola usne,pa posle njega treba dobra nega usana.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Eto koliko se razlikujemo svi. Bez obzira sto ga nanesem u samo jednom sloju meni se i dalje grudva, dok mi ne isusuje usne ni on ni retro mat macov ruz za koji vecina devojaka kaze da isusuje. Zaro je dobro da imamo vise utisaka :)

      Избриши
  2. Obozavam crveni karmin i ovaj mi deluje fenomenalno :) Da li bi mogla da ga uporedis sa Aurinim mat ruzevima? :)

    ОдговориИзбриши
  3. Dobra ideja. Stize uskoro uporedna recenzija. Ono što primećujem odmah je da Sephorin ima bolju pigmentaciju i drugačije je teksture. :)

    ОдговориИзбриши

I love comments :)

Free Shippingbanner

Charlotte Tilbury kozmetika

banner

Истакнути пост

Recenzija Physicians Formula Butter bronzera

Drage moje, Danas vam predstavljam moj apsolutni favorit ovog leta, Murumuru Butter Bronzer od brenda Physicians Formula. Physicians F...