rougeaddictblogger@yahoo.com

Recenzija MIXA micelarne vode

Drage moje,

 U ovom postu ću vam napisati moje utiske o Mixa micelarnoj vodi. Od kada su se micelarne vode pojavile  na tržištu, krenula sam u isprobavanje svih dostupnih brendova. Obožavam ih jer lepo i brzo skinu šminku i nije im potrebno ispiranje. Do sada sam probala Eucerin, Garnier, Loreal (rezenzija klikni ovde ) i sada Mixa. Prva razlika izmedju ostalih i Mixine je to što Mixina sadrži pantenol od koga joj i potiče blagi miris. Pantenol je dobar za suvu i normalnu kožu. Medjutim, mojoj masnoj koži ne odgovara. Izaziva mi nekakvo peckanje. Takodje, ne odgovara mi ni u šamponu. Osim toga, sastav je sličan kao i kod ostalih micelarnih voda. 

                                      


    Šminku skida dosta dobro poput Lorealove i Eucerinove. Teže skida vodootporni crni ajlajner i  maskaru. Tada vam je potrebno dosta proizvoda. Pakovanje od 400 ml mi je trajalo oko 3 meseca. Zbog pantenola je neću ponovo kupiti. Cena je oko 600 din.

Da li vi koristite micelarne vode i koja ja vam je omiljena?


                                                  XOXO


Нема коментара:

Постави коментар

I love comments :)

Free Shippingbanner

Charlotte Tilbury kozmetika

banner

Истакнути пост

Recenzija Physicians Formula Butter bronzera

Drage moje, Danas vam predstavljam moj apsolutni favorit ovog leta, Murumuru Butter Bronzer od brenda Physicians Formula. Physicians F...