rougeaddictblogger@yahoo.com

Recenzija Loreal micelarne vode + test

Drage moje,

   Pišem vam o mom voljenom proizvodu-micelarnoj vodi. Kao što sam u mom postu u Vichy termalnoj vodi napisala ovde , imam masnu kožu sklonu aknama tako da volim da brinem o njoj. ( takva je od pubertetskih dana iako imam 25 godina sada :) ). Takođe, jako volim šminku ali kao i većina nas smara me da je skidam. Meni je micelarna voda spas. Sa obzirom na to da ne volim vlažne maramice a ostala sredstva zahtevaju ispiranje, a ja svakako ponovo posle otklanjanja šminke čistim lice mojim regularnim sredstvo za čišćenje, micelarna voda je odlična jer se ne ispira pa mogu da nastavim sa negom a da mi ne oduzme mnogo vremena. Zatim, ako zabrljam sa šminkom jednostavno je skinem i nastavim. Kao što znate, micelarna voda se koristi tako što sa njom nakvasite blaznicu i nežno otklonite šminku bez trljanja što je odlično. Lorealova je nežna, ne peku oči od nje i bez mirisa je. Pre nje sam koristila Eucerinovu i Garnier. Lorealova je slična Eucerinovoj, obe su dobre, dok mi se Garnierova nije dopala.  Ovo mi je druga bočica Lorealove. :) Cena je oko 600 din.
 Slede fotke pakovanja i sastojaka.    Takođe, za vas sam uradila mali test. Tj. stavila sam jači karmin, a na očima imam senku, gel ajlaner i dva sloja maskare. Prešla sam jednim natopljenim tuferom preko usana i jednim preko očiju. Kao što vidite, otklonjena je sva šminka. Nekada mi se desi da ostane crnog ajlajnera u donjoj liniji kapka, i to rešim tako što štapić za uši natopim mic.vodom i očistim što je sasvim bezbedno, jer kao što rekoh nije mi izazvala nikakve iritacije. Za puder i ako nosite vodootpornu maskaru, vam je potrebno 2 tufera.
              pre                                                       posle
                pre                                                      posleKako se vama čini ovaj proizvod? Da li vam se dopadaju ovakvi testovi i da li da nastavim sa testovima sa drugim proizvodima?

XOXO
Нема коментара:

Постави коментар

I love comments :)

Charlotte Tilbury kozmetika

banner

Истакнути пост

Recenzija Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palete

Drage moje čitateljke, Danas vam pišem o svojoj omiljenoj paleti. Anastasia Beverly Hills je poznati ‘’high-end’’ američki brend kojeg...