rougeaddictblogger@yahoo.com

Recenzija Maybelline color tatoo 24 hr senke (35-On and on Bronze)

Drage moje lepotice,

 Leto nam je stiglo i potrebna nam je vodootporna šminka. Takođe, ja jako volim leto jer nam donosi trend koralnih i bronzanih boja. Moja preporuka za letnje dane su kremaste senke poput Maybelline color tatoo 24hr. Sada ću vam predstaviti svoju omiljenu color tatoo senku u nijansi 35-On and on Bronze.


Ovo su kremaste senke koje se dobro razmazuju. Možete ih razmazati prstima ili sintetičkom četkicom za senku ili korektor. Veoma je dugotrajna. Nisam je testirala 24 h kako tvrdi proizvođač :) ali mi je trajala dok nisam skinula šminku. Ovo je divna bronzana nijansa sa metalnim i zlatastim odsjajem. Može se nadograđivati. Na slici vidite jedan sloj i kako izgleda kada se nadogradi.

Možete je koristiti samu i jako će  lepo izgledati za dnevne potrebe kada su velike vrućine. Daje instant svežinu očima naročito ako imate preplanuo ten.


Takođe je možete koristiti i kao bazu za senke. Na slici sam prikazala kako se ponaša kao baza sa braon i zlatnom senkom. Dugo drži senku.



  Na nekim blogovima sam čitala da se vremenom osuši. Međutim, ja je imam godinu dana i nisam imala taj problem. Cena je oko 600 din. Mislim da je isplativo jer je praktično ne možete potrošiti.

Ova bronzana senka ide sjajno uz koralni karmin. :) 

Kako se vama dopadaju ove senke? Koji su vaše preporuke za šminku u letnjim danima?


Do sledećeg posta,

                                                XOXO



2 коментара:

  1. Kada bih morala da zadrzim samo jednu senku mislim da bi to definitivno bila ova :) On and on je savrsena nijansa i koristim je uglavnom bez drugih senki, mada bih bila presrecna da uvezu jos neku kolekciju ovih Color tattoo senki posto sam vidjala prelepe bez nijanse i boje sampanjca. Ja takodje nisam imala problema sa susenjem i posle skoro godinu dana je dosta kremasta

    sparklygoddess.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. I ja se nadam da ce uvesti jos nijansi. Takodje, cekam da uvezu mat kolekciju Maybelline ruzeva koja je jako lepa:-)

    ОдговориИзбриши

I love comments :)

Free Shippingbanner

Charlotte Tilbury kozmetika

banner

Истакнути пост

Recenzija Physicians Formula Butter bronzera

Drage moje, Danas vam predstavljam moj apsolutni favorit ovog leta, Murumuru Butter Bronzer od brenda Physicians Formula. Physicians F...