rougeaddictblogger@yahoo.com

Najbolja drogerijska koralna rumenila za leto

Drage moje.

Leto nam je stiglo i vreme je za koralne boje. Obožavam koralna rumenila jer fenomenalno ističu preplanuli ten a u isto vreme ukoliko ste bledi, daju svež i odmoran izgled licu. U ovom postu vam predstavljam moja top 4 drogerijska koralna rumenila.



 Najpristupačniji drogerijski brend je  Essence. Imaju i dobre i loše proizvode ali generalno njihova linija satin touch rumenila je odlična. Moje omiljeno rumenilo iz te linije je satin coral. Veoma je pigmentovano ali ga možete naneti u većoj ili manjoj količini. Ima baršunastu teskturu te se fenomenalno blenda na licu. Koristim ga čak i kao senku na očima i odlično izgleda. U pitanju je svetlija koralna boja, sa narandžasto-rozim podtonom satenske završnice bez šimera. U poređenju sa ostala 3 rumenila, ovo ima najviše narandžaste boje u sebi i najsvetlije je. Essence kozmetika je prema PETI cruelty free (nije testirana na životinjama) i cena ovog rumenila je oko 400 din.





Sledeće rumenilo je od The Balm- nijanska Hot mama. Pisala sam recenziju o njemu ovde: klikni ovde . U pitanju je koralna nijansa sa rozikastim podtonom i zlatnim sjajem. U poređenju sa ostala tri rumenila, ovo daje blagu roze-koralnu boju licu sa blagim zlatnim sjajem. Cena ovog rumenila je 2.559 din u liliju.






Moj apsolutni favorit među svim rumenilima je Milani rumenilo u nijansi Luminoso koga su proslavile poznate youtuberke Nikkie tutorials i Katheleen Lights. Ovo je savršeno rumenilo za svaki dan ukoliko želite da izgledate odmorno i sveže. U pitanju je boja breskve sa prirodnim sjajem. Ovo je pečeno rumenilo (eng. baked blush) i nema šljokice. Jako je mekano, lako se blenda i nadograđuje na licu do željene jačine. U odnosu na ostala tri rumenila, ovo ne sadrži roze boju i daje najprirodniji izgled licu. Ja Milani proizvode naručujem sa Beauty Bay sajta i cena ovog rumenila je 12 eura. Milani je prema PETI takođe cruelty-free.





Na kraju imamo Nyx-ovo kultno rumenilo u nijansi pinched. O njemu imam kompletnu recenziju ovde: klikni ovde Ovo je staro pakovanje, a u Alexandar cosmetics-u možete pronaći sličnu boju u novom pakovanju po ceni od oko 900 din (refil pakovanje je nešto jeftinije). U odnosu na ostala tri rumenila, ovo ima najviše roze boje u sebi. NYX je prema PETI i dalje cruelty-free iako a ga je pre nekog vremena kupio Loreal koji prodaje na kineskom tržištu gde Kinezi zahtevaju testove na životinjama.





Koje je vaše omiljeno rumenilo za leto?

Do sledećeg posta,
XOXO

2 коментара:

  1. Sjajan post!Koristim essence rumenilo i slazem se sa gore napisanim. Zelim bas dugo da probam ovo Milani rumenilo.

    ОдговориИзбриши

I love comments :)

Free Shippingbanner

Charlotte Tilbury kozmetika

banner

Истакнути пост

Recenzija Physicians Formula Butter bronzera

Drage moje, Danas vam predstavljam moj apsolutni favorit ovog leta, Murumuru Butter Bronzer od brenda Physicians Formula. Physicians F...