rougeaddictblogger@yahoo.com

Recenzija Power Blender-a i poredjenje sa Beauty Blenderom

Zdravo svima,

Za danas imam post o svom novom blenderu Power Blender od  Practka. Ako ne znate ko je kompanija Practk, to je ćerka kompanija Sigma Beauty koja je poznata zbog svojih odličnih četkica. Practk su osnovali osnivači Sigma Beauty, Simone Ksavier i Rene Ksavier Filho, kako bi proizveli povoljniji alat za šminkanje. Da pređem na recenziju sada. Ovaj blender dolazi u slatkoj plastičnoj kutiji na držaču koji se zapravo može koristiti kao držač za vaš blender prilikom sušenja nakon pranja što je baš praktično. Dolazi u plavoj, zelenoj i ružičastoj boji. Ne sadrži lateks, što je zaista dobro ako ste alergični na lateks.

Koristite ga kao bilo koji drugi sunđer. Pokvasite ga vodom ili nekim sprejem za lice (ja volim Caudalie beauty eliksir), sunđer se proširi i koristite ga za nanošenje pudera. Ono što je zaista posebno u vezi sa ovim sunđerom jeste što ima tu ravnu stranu koju možete koristiti za praškasti puder kako biste radili ’’baking’’. Ovaj sunđer savršeno blenda i veoma brzo nanesete puder sa njim. Zaista pomaže da vaša koža izgleda besprekorno. Koristila sam ga sa nekoliko različitih pudera(i korektora) i ovde sam vam pokazala kako izgleda ublendani Estee Lauder double wear puder sa ovim sunđerom. U poređenju sa originalnim Beauty Blender-om, Power Blender je malo čvršći, a kada ga pokvasite, postaje malo veći od Beauty Blendera. Ali oba sunđera obavljaju isti posao kao što možete videti sa fotki dole ispod. Ali, power blender  je upola jeftiniji od originalnog beauty blendera i dobijate ravnu stranu za baking. Takođe, power blender je lakši za pranje, jer ima manje pore, a to znači da upija i manje proizvoda! I takođe je zgodno ako putujete s njim.
Cena je 9$ što je oko 1000 din i možete ga naručiti ovde:http://practk.pxf.io/c/416693/306523/4746

poredjenje sa Beauty Blenderom
Power blender

Beauty Blender


XOXO
RA

2 коментара:

I love comments :)

Charlotte Tilbury kozmetika

banner

Истакнути пост

Recenzija Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palete

Drage moje čitateljke, Danas vam pišem o svojoj omiljenoj paleti. Anastasia Beverly Hills je poznati ‘’high-end’’ američki brend kojeg...