rougeaddictblogger@yahoo.com

Recenzija Benefit Porefessional prajmera za lice

Drage moje,

 Za danas imam za vas post (sa slikama pre i posle :) ) o jednom proizvodu koji pripada onim komadima šminke koji su za mene neophodni, a to su baze odnosno prajmeri za lice. To su proizvodi koji će vam sigurno pomoći da vam puder izgleda mnogo bolje i traje duže. Kada sam pre nekoliko godina prvi put čula za njih iskreno nisam verovala da je prajmer značajan korak u šminkanju. Medjutim, nakon prvog isprobanog prajmera (Garnier perfect blur), shvatila sam njihov značaj. Glavni satojci su silikoni koji zapravo i daju taj zagladjeni, 'lutkasti' izgled koži. Medju prajmerima, imate one koji produžavaju trajanje pudera, popunajvaju pore, daju blistavost... 
 Obzirom da imam masnu kožu sklonu aknama, uz to uvek idu proširene pore i ožiljci. Zato sam od otkrića prajmera u potrazi za onim koji će uspešno popuniti pore i pritom biti lagan i mat. Manje-više svi prajmeri koje sam koristila su bili odlična podloga za puder i produžavali trajnost pudera. Tako je došao na red i hvaljeni Benefit Porefessional. Prajmer je u boji kože, lepljive ali ne i masne teksture. Miriše jako lepo, sveže, na limun. Sadrži vitamin E. Kao i svi Benefit proizvodi, dolazi u slatkom pakovanju sa uputstvom. Prema istom, možete ga naneti utrljavanjem, tapkanjem ili četkicom kao prajmer pre pudera ali i nakon nanošenja pudera ga možete utapkati gde je potrebno.


 


  Ovaj prajmer divno zagladi lice, i dobijate jako lep satenski izgled. Lepo veže puder, i lice izgleda jako lepo, prirodno i zdravo. Ali,  na moju veliku žalost, ovaj prajmer nije uradio ono što obećava. A obećava minimiziranje pora. Kao što možete videti na slici ispod, moje pore su prilično proširene pa je možda i to problem. Malo ih popuni, ali on su itekako vidljive. Probala sam ga i utapkati i nakon nanošenja pudera, ali efekat je slab. 


                           PRE                                                                 POSLE


Sastav: 


Cena ovog prajmera je oko 4000 din. Ja sam kupila ovu manju verziju od 7,5 ml koja je koštala 1500 din. Ukoliko imate proširene pore kao ja, ne savetujem vam ga, ali za normalnu kožu je dobar.
Koji su vaši omiljeni prajmeri i da li preporučujete neki za proširene pore? Takodje, ukoliko želite recenziju ostalih prajmera za lice koje posedujem pišite mi u komentarima.

Recenziju prajmera za senku možete pročitati klikni ovde


                                                                 XOXO
banner

3 коментара:

  1. Ja koristim Aurin i prezadovoljna sam.. Mogla bi da uporedis sve prajmere koje koristis, to bih volela da procitam :)

    ОдговориИзбриши
  2. Aurin još uvek nisam probala, moram ga pogledati. Dobra ideja za post, stavljam na spisak tema :)

    ОдговориИзбриши
  3. Koristim Gosh -ov i uadovoljna sam,cijena je bila 10€,providan je,onako "silikonski"....meni odgovara
    🙋‍♀️

    ОдговориИзбриши

I love comments :)

Free Shippingbanner

Charlotte Tilbury kozmetika

banner

Истакнути пост

Recenzija Physicians Formula Butter bronzera

Drage moje, Danas vam predstavljam moj apsolutni favorit ovog leta, Murumuru Butter Bronzer od brenda Physicians Formula. Physicians F...