rougeaddictblogger@yahoo.com

Empties #2

Drage moje,

 Danas za vas imam post o potrošenim proizvodima. Ovakvi postovi su mi jedni od omiljenih jer smatram da se misljenje najbolje formira kada potrošite čitav proizvod. 


  Recenziju Vichy termalne vode možete pročitati klikni ovde . Neću je ponovo kupiti obzirom da sam trajno oduševljena Caudalie beauty eliksirom.


Zatim imamo Avonovo sredstvo za čišćenje lica iz Clearskin linije. Ovo mi je drugo pakovanje. Veoma je dobro za kožu sa aknama. Ne čini čuda ali lepo očisti lice zahvaljući tome što sadrži 2 % salicilne kiseline.


Avon roll on-ovi su mi jedni od omiljenih. 


Zatim imamo takođe od Avona, sredstvo za čišćenje masne kože lica sa ehinaceom. Nije loše, ali za moj ukus previše blag proizvod. 


Tu je i Ebelin skidač laka za nokte. O njemu nemam neko posebno mišljenje, aceton poput svih ostalih. 


U ovom postu prednjači Avon ali verujte post nije sponzorisan :)  U pitanju je šampon iz Naturals linije namenjen masnoj kosi, sa malinom. Ovo mi je treća bočica. Ovo je solidan nežan šampon za svakodnevno pranje kose i divnim mirisom. 


O Mixinoj micelarnoj vodi sam nedavno pisala u postu klikni ovde . I dalje stojim iza tog mišljenja.


U jednom od starijih postova sam pisala o mojoj nezi kose klikni ovde. Tu sam spomenula ovaj sprej za rasčešljavanje kose sa mangom. Neću ga ponovo kupiti jer bih isprobala i ostalo što nam tržište nudi. :)
                                 
Ovaj proizvod je moj must have. Od Avona :) tonik za lice sa 0,5% salicilne kiseline. Obožavam ga jer jako lepo osveži kožu i očisti je. Idealan je ako imate akne.


 Još jedan all time favorit je Nivea protect and bronze mleko za sunčanje. Štiti a opet dobijate lepu bronzanu boju. 


 Must must must have za mene je i kantarionovo ulje. Odlično je za rane, ispucale usne, suve delove tela, zanoktice a obzirom da ja koristim ovo ulje za unutrašnju upotrebu, možete ga piti pri čemu pomaže varenju i kod lakše depresije. Ovo mi je 20. bočica.


Kupka od Avona sa mirisom zelene jabuke. Šta reći osim- zelena jabuka :)


Pretpostavljam da već znate da se na Nuxe Srbija sajtu možete registrovati i  dobiti besplatne uzorke njihovih proizvoda na kućnu adresu. Ja sam dobila ulje i Nuxellence eclat serum za lice. Serumom sam apsolutno oduševljena. Miriše božanstveno a moje masno lice hidrira jako lepo i ne masti ga. Meni je bio dovoljan on sam ali ga možete mešati i sa dnevnom kremom. Definitivno kupujem full size proizvod. Što se tiče ulja nemojte me mrzeti ;) ali meni zaista nije odgovaralo. Miris jeste prelep ali ga moja koža jednostavno nije htela upiti. Ostavljalo mi je masan trag i nekako je promenilo miris u kontaktu sa mojom kožom. 


 Puder koji ima potpunu prekrivenost i pritom je mat. To mi je potrebno i Aura Cover me to pruža. :)


O Nyx korektoru sam pisala nedavno u postu klikni ovde a o She korektoru klikni ovde . I jedan i drugi su solidni za svoj cenovni rang. 


 Avon Magix illuminator me je razočarao. Jednostavno ne posvetljuje, nema sjaja i slabo je pigmentovan. Probala sam da ga koristim kao bazu za kameni highlighter ali ni tada ne radi. 



Da li koristite nešto od ovih proizvoda i kakvo je vaše mišljenje? 

Do sledećeg posta,

XOXO

4 коментара:

  1. Avon sredstvo za ciscenje lica sa salicilnom kiselinom koristim redovno 1-2 puta tokom nedelje zbog sumpornog gela koji mazem svako vece. Sredstvo je odlicno, osvezava i koza mi je posle toga glatka i cista. :)

    ОдговориИзбриши

I love comments :)

Free Shippingbanner

Charlotte Tilbury kozmetika

banner

Истакнути пост

Recenzija Physicians Formula Butter bronzera

Drage moje, Danas vam predstavljam moj apsolutni favorit ovog leta, Murumuru Butter Bronzer od brenda Physicians Formula. Physicians F...