rougeaddictblogger@yahoo.com

Recenzija S-he stylezone korektora

Drage moje,

 Danas vam pišem o mom novom otkriću: S-he stylezone concealer-u. Pre mesec dana potrošila sam tečni hajlajter, a kako mi šminka nije potpuna bez tečnog hajlajtera odmah sam potražila novi. Žurila sam, tako da sam otišla u dm i  potražila korektor koji nije skup i koji će trenutno odraditi posao. Probala sam nekoliko i jedino mi je nijansa od S-he brenda odgovarala. Iskreno, nisam mnogo očekivala od ovog korektora. Od ovog brenda sam koristila senke i ruževe u srednjoj školi, i bila sam zadovoljna istim. Ali, sam u jednom trenutku prestala da koristim njihove proizvode.
 Jednom rečju, ja sam ovim korektorom prezadovoljna. 


Kao što sam rekla koristim ga za hajlajt. Moja nijansa je 002 beige. Spakovan je u olovku i sadrži četkicu za nanošenje. Tekstura korektora je kremasta i lako se blenda. Ja koristim Caline sundjerčiće i b.blender ali ga možete utapkati i prstima. Nakon što nanesem tečni puder i fixiram kamenim, stavljam ovaj korektor ispod očiju u trougao obliku kako bi posvetlela taj deo lica. On posvetljuje, ima fenomenalnu prekrivenost kao što vidite na slici, čak i prekriva moje proširene pore. Takođe je i dugotrajan, mada ga ja za svaki slučaj fixiram sa Nyx-ovim hajlajt i kontur duo paletom. Ja nemam problem sa podočnjacima, tako da ga u tu svrhu nisam probala, te ne znam njegov učinak za tu svrhu. 

Još jedna sjajna stvar je cena, košta oko 300 din. Mana je što nema većeg izbora nijansi. Moja preporuka. :) 

Koji je vaš omiljeni proizvod za hajlajt?

Do sledećeg posta,
                                          XOXO

Нема коментара:

Постави коментар

I love comments :)

Charlotte Tilbury kozmetika

banner

Истакнути пост

Recenzija Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palete

Drage moje čitateljke, Danas vam pišem o svojoj omiljenoj paleti. Anastasia Beverly Hills je poznati ‘’high-end’’ američki brend kojeg...