rougeaddictblogger@yahoo.com

My top 10 nude/everyday lipsticks and lip combos

Drage moje,

 Sa obzirom na to  da mnoge od nas vole nude boje ruževa ili su nam potrebne neutralne boje za školu, fakultet ili posao, rešila sam da vam predstavim mojih 10 favorita koje nosim preko dana. Samo da napomenem da ja pod nude podrazumevam i braonkaste i nijanse boje mesa. Pa da krenemo.

1. Moj all tyme favorit je definitivno ova kombinacija koja je po meni dobra replika poznate boje koju K.Jenner nosi. To je boja usana sa braon podtonom. Predstavlja kombinaciju Avon olovke za usne u nijansi Mystery mauve i Nyx mat karmina Whipped caviar.    
                                       


2.  Druga omiljena boja je prava nude, boja kože. Savršena je za leto i kada imam smokey eye. Pravim je tako što uokvrim usne sa braon olovkom (ovo je inače Avonova olovka za obrve u nijansi dark brown :) ), zatim blago utapkam Nyx-ov mat karmin u nijansi Angel kako bi usne dobile malo boje, zatim nanesem Avonov karmin u nijansi matte nude i na kraju utapkam belu mat senku za oči.                                  
                                                                                                            
3. Sledeća kombinacija za raliku od predhodnih nema mat završnicu. To je lepa rozikasta boja. Predstavlja kombinaciju Avon olovke za usne u nijansi mystery mauve, Avonovog ruža u nijansi carnation i Avon sjaja za usne u nijansi iced pink.    

     

banner

 4. Zatim imamo boju breskve. Ovu kombinaciju sam već pomenula u postu o omiljenim prolećnim ruževima klikni ovde .Tu sam prvo nanela Avonov ruž u nijansi Matte nude zatim preko njega utapkala takođe Avonov matte peach i na kraju namazala Avonov plump out sjaj u nijansi Pink nectar.

         
5. Zatim imamo boju sleza za posao. To je kombinacija Essence olovke 06 satin mauve i Nyx mat karmina u nijansi tea rose.
                 

6. U postu o omiljenim prolećnim ruževima klikni ovde , sam napisala da je ova kombinacija  inspirisana mac-ovim fast play ružom. Pravim je tako što prvo nanesem Nyx-ov tea rose mat karmin, zatim Nyx-ov mat karmin whipped caviar i na kraju blago utapkam opet od Nyx-a okrugli ruž u nijansi Power.


7.Zatim imamo još jednu nude boju. To je boja kože sa braon podtonom. Predstavlja kombinaciju Avonove olovke za obrve u nijansi dark brown i avonovog ruža u nijansi Latte.


8. Ovo je još jedna rozikasta nijansa, ali opet nude. Ovo je kombinacija Avonove olovke za usne mystery mauve, avonog ruža u nijansi carnation i preko toga je blago utapkan Nyx karmin u nijansi power.

9. U postu o Essence olovkama koji možete pročitati ovde, napisala sam da nijansa 05 Soft berry se navodi kao dupe za Kat Von D Liquid Lipstick u nijansi Lolita koga nema kod nas. Ovo je još jedna K.Jenner boja. Dakle, u pitanju je nijansa Essence olovke 05 soft berry i na sredini usana je Avonov ruž Latte. 


10. Na kraju vam pišem o prilikama kada ne želite imati nimalo šminke. Ali,opet želite malo boje na usnama kako bi izgledali svežije. Za takve prilike ja blago utapkam Nyx-ov mat karmin u nijansi Whipped caviar, u usne, tako da izgleda kao lip stain. Izgleda kao vaša boja usana samo bolja.


Za kraj evo još jednog uporednog pregleda boja:
 


Kako vam se dopada post? Koja je vaša omiljena nude nijansa? Pišite mi u komentarima.


                                                        XOXO

Нема коментара:

Постави коментар

I love comments :)

Charlotte Tilbury kozmetika

banner

Истакнути пост

Recenzija Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palete

Drage moje čitateljke, Danas vam pišem o svojoj omiljenoj paleti. Anastasia Beverly Hills je poznati ‘’high-end’’ američki brend kojeg...