rougeaddictblogger@yahoo.com

Recenzija Vichy termalne vode

Drage moje,

  Danas vam pišem o Vichy termalnoj vodi. Termalne vode su u poslednje vreme došle u centar pažnje kao nešto što osvežava i hrani kožu. Svi znamo koliko su mineralne vode zdrave za kožu pa je i kozmetička industrija došla na ideju njihove prodaje. Pre 2-3 meseca sam u liliju naišla na sniženje Vichy-jeve verzije i rešila sam da je probam. Evo kako pakovanje izgleda i šta proizvođač kaže.



   
  Pre nego li krenem sa utiscima, želim da naglasim da imam jako masnu kožu sklonu aknama. Kao što vidite, naznačeno je da umiruje osetljivu kožu. Ja sam ovu vodu koristila posle čišćenja a pre dnevne kreme, zatim u toku dana da osvežim lice i na kraju šminkanja. U suštini, ova voda deluje baš kao- voda. Osvežava, hladi i zaista na kraju šminkanja kao da sjedini sve proizvode na licu i šminka deluje lepše. Osim ovoga, nisam primetila druge promene, Ne može vam zameniti tonik, ali definitivno je osvežavajuća. Ja nisam lično imala iskustva sa lekovitim termalnim vodama, ali čula sam da su pojedine i verujem da su pojedine efektivne.
   Da li vam treba ovaj proizvod? U suštini ne, ali ako volite da se šminkate svaki dan kao ja i volite taj prirodni izgled ili prosto želite da osvežavate lice tokom napornog dana, ovo je takav prozvod. 

p.s. Takođe, koristila sam je da naprskam b.blender kada blendam korektor, i dobra je i za to.

Da li ste koristile termalne vode drugih brendova? Kakvo je vaše mišljenje?

X0X0


  

Нема коментара:

Постави коментар

I love comments :)

Free Shippingbanner

Charlotte Tilbury kozmetika

banner

Истакнути пост

Recenzija Physicians Formula Butter bronzera

Drage moje, Danas vam predstavljam moj apsolutni favorit ovog leta, Murumuru Butter Bronzer od brenda Physicians Formula. Physicians F...