rougeaddictblogger@yahoo.com

Recenzija NYX Liquid Suede tečnog ruža u nijansi Sandstorm

Drage moje,

Dugo me nije bilo zbog ličnih obaveza ali evo me opet. Pišem vam o svom najnovijem favoritu- nyx kremastom ružu u nijansi sandstorm. On pripada relativno novoj liniji nyx kremastih ruževa-liquid suede. Ovi ruževi su jako pigmentovani, imaju lepu kremastu teksturu i nanose se vrlo lako- u jednom sloju dobijate potpunu pigmentaciju. Jako su prijatni na usnama i ne isušuju ih. Takođe, ne stvaraju se grudvice na usnama. Što se tiče mirisa, nije baš najprijatniji. Ima oštar miris koji podseća na miris Sephorinog cream lip stain-a čiju recenziju možete pročitati klikni ovde. Ali, nakon nanošenja nećete osećati miris.


   Četkica je jako dobra-široka i savitljiva pa se lako nanosi proizvod na usne.


  Nijansa Sandstorm je prelepa nude nijansa sa hladno braon podtonom. Ima malo roze u sebi, ali obzirom da sam ja jako svetle puti na meni izgleda braon. Lepa, ozbiljna nijansa.
 Za vas sam uradila mali test. Na slici levo imate tek nanesen ruž a desno imate fotku kako on izgleda nakon par sati nošenja uz jelo i piće. Imajte u vidu da je prva slika fotografisana pod drugačijim svetlom. Iako nyx obećava vodootpornost, ovaj ruž se skida ukoliko jedete ili pijete tako da ga morate popravljati nakon jela i pića.


                                  
Cena ovog ruža je oko 850 din. Da li ste vi koristili ovu ili neku drugu nijansu iz linije  Liquid Suede i kakvi su vaši utisci?


Do sledećeg posta,

xoxo

Нема коментара:

Постави коментар

I love comments :)

Charlotte Tilbury kozmetika

banner

Истакнути пост

Recenzija Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palete

Drage moje čitateljke, Danas vam pišem o svojoj omiljenoj paleti. Anastasia Beverly Hills je poznati ‘’high-end’’ američki brend kojeg...