rougeaddictblogger@yahoo.com

My top winter lipsticks

Drage moje,

Kao pravi rouge addict danas vam pišem o mojih top 8 ruževa za zimu i jesen.


 Prvi na lsti jeste matte grape od Avona. Ovo je prelepa vampy boja,izmedju borde i ljubičaste. Mat je i dugotrajna.

 Drugi ruž je matte crimson takođe od avona. Jako lepa burgundy boja koja ide jako lepo uz metallic sivu i belu senku ali i samo uz cat eye.


Moj omiljeni ruž za zimu već 2 godine je od Avona iz perfect kiss linije koje nažalost više nema a nijansa je berry smooch. Ovo je ženstvena boja koja ide od fuksije u jednom sloju a ako je namažete u dva sloja dobija prelepu berry boju. Pored toga ima jako lepu hidrtantnu formulu sa uljem badema i avokada i pritom odlično miriše.


 Zatim imamo dve hladne nijanse. Prva je kombinacija NYX olovke u dolly pink i NYX okruglog ruža u nijasi power. Na kraju dobijate boju lavande sa rozim podtonom. Mene lično podseća na pomodrele usne I ide odlično uz crnu senku.

Sledeća  nijansa je roza sa hladnim podtonom. U pitanju je Avonov extra lasting ruž u nijansi pretty in pink. Nije mnogo pigmentovan pa je odličan za svaki dan.

Zatim imamo dve K.Jenner nijanse. Prva je kombinacija Essence olovke u nijansi 05 soft berry i NYX tečnog mat ruža u nijansi Stockholm.

 Dalje imamo kombinaciju NYX olovke u nijansi mauve i NYX mat ruža u nijansi whipped caviar.


 Za kraj imamo lepu roze/magenta boju, flat out fabulous od MAC-a.
Kako se vama dopadaju ove nijanse i koji je vaš omiljeni ruž za zimu?


XOXO

Нема коментара:

Постави коментар

I love comments :)

Charlotte Tilbury kozmetika

banner

Истакнути пост

Recenzija Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palete

Drage moje čitateljke, Danas vam pišem o svojoj omiljenoj paleti. Anastasia Beverly Hills je poznati ‘’high-end’’ američki brend kojeg...