rougeaddictblogger@yahoo.com

Recenzija NYX incredible waterproof korektora

Drage moje,

 Danas vam pišem o korektoru koga sam nedavno potrošila. U pitanju je Nyx-ov incredible waterproof concealer. Ovo je gust korektor u stiku. Pakovanje je u obliku olovke pa ga možete lako naneti na lice. 


  Ja nemam problem sa podočnjacima pa tražim od korektora jednostavno da mi izjednači boju na tom delu lica i da se ne uvlači u sitne borice. Ovaj korektor je ispunio taj zadatak. Medjutim, ukoliko ga želite koristiti za prekrivanje nesavršenosti (akne, ožiljci), nećete uspeti. Prekrivenost mu je slaba do srednje i definitivno nije vodootporan. Na slici ispod vidite kako prekriva venu. Moje je u nijansi Beige. 

Ovaj korektor sam zapravo najčešće koristila kao puder. Naime, jako se lepo ponaša na mojoj masnoj koži. Zbog guste strukture se lepo nanosi na lice i daje semi mat završnicu i pritom prirodno izgleda. U tu svrhu blendala sam ga Ebelin sundjerom. 
 Cena je oko 500 din za 1,5 g tako da ukoliko nemate masnu kožu i ne želite ga koristiti kao puder, u sličnom cenovnom rangu možete pronaći bolje korektore. 

Da li vi koristite ovaj proizvod?  Koji je vaš omiljeni korektor za nesavršenosti?


                                                       XOXO

Нема коментара:

Постави коментар

I love comments :)

Charlotte Tilbury kozmetika

banner

Истакнути пост

Recenzija Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palete

Drage moje čitateljke, Danas vam pišem o svojoj omiljenoj paleti. Anastasia Beverly Hills je poznati ‘’high-end’’ američki brend kojeg...