rougeaddictblogger@yahoo.com

Haul #3: Sephora,Alexandar cosmetics, Lilly, Avon, Aura

Pozdrav drage moje,

Danas vam pišem o mojoj nedavnoj kupovini. Za početak imamo nešto što sam već neko vreme imala na listi a to je Sephora cream lip stain. Oduševljena sam njime, tako da uskoro sledi recenzija. Nijansa je Strawberry kissed a cena oko 1200 din. Kupljen je u Sephori u Novom Sadu. Takođe, tamo sam kupila dva Sephora laka za nokte u nijansama Red berry smoothie i Satin corset. Cena (na sniženju) je oko 130 din.

Zatim sam kupila u nezaobilaznom Alexandar cosmetics-u Nyx soft matte lip cream u nijansi Stockholm. Cena je oko 680 din.




 U liliju sam kupila Garnier BB kremu za masnu kožu  koju sam vam već pominjala u nekoliko navrata. Ovo je all tyme favorit, treće pakovanje. Cena je oko 600 din. Zatim tu je drugo po redu pakovanje Aura cover me pudera koga koristim kada želim potpunu prekrivenost. Cena je oko 600 din. Takođe, od Aure veštačke trepavice u broju 02 cat mystic. Moje prirodne trepavice su jako duge pa su ove trepavice praktično iste dužine i deluju kao moje, tj. dodaju samo malo volumena. Cena je oko 390 din.
Zatim iz Avona sam naručila Clearskin pore penetrating tonik za lice. Ovo mi je već 5. ili 6. pakovanje a cena je oko 350 din. Tu je 3. po redu roll on o kome sam vam pisala u postu klikni ovde . Na sniženju je bio oko 130 din. Poslednji proizvod je after sun gel sa aloe verom. Cena je bila oko 200 din.

Da li koristite nešto od ovih proizvoda i kakvo je vaše mišljenje? Ako želite recenziju nekog proizvoda, pišite mi u komentarima. 

Haul #2 klikni ovde
Haul #1 klikni ovde 
                                                    
Do sledećeg toplog posta,

                                                      XOXO
                              

2 коментара:

I love comments :)

Free Shippingbanner

Charlotte Tilbury kozmetika

banner

Истакнути пост

Recenzija Physicians Formula Butter bronzera

Drage moje, Danas vam predstavljam moj apsolutni favorit ovog leta, Murumuru Butter Bronzer od brenda Physicians Formula. Physicians F...