rougeaddictblogger@yahoo.com

Miss sporty olovke za usne-novi drogerijski favorit

Drage moje,

Nedavno sam otkrila miss sporty olovke za usne pa vam prenosim svoje utiske. Miss sporty je veoma pristupačan brendkoga možete naći u Liliju. Međutim, veoma retko posegnem za njihovim proizvodima. U srednjoj školi (pre nekih 10tak godina) redovno sam koristila ruževe ovog brenda i sećam se da su bili dobri ali sam iz nekog razloga prestala da ih kupujem. Ovde ću vam predstaviti dve nijanse njihovih olovaka za usne. Pre svega, ovo su izuzetno kremaste olovke, jako lako se mažu i ne isušuju usta. Možete ih koristiti same bez ruža jer su vrlo pigmentovane.Teksturom me podsećaju na Essence olovke za usne. Dugotrajnost im je oko 5-6 h ukoliko ne jedete.


Prva nijansa je 011 coffee- jako lepa tamnija nude nijansa.Druga nijansa je 013 coconut-braonkasta nijansa sa crvenim podtonom. Iako je tamna jako lepo stoji na svetlom tenu.Cena  je neverovatnih 169 din. Za veoma kratko vreme postale su moj novi drogerijski favorit.
Koja je vaša omiljena olovka za usne?

XOXO
Нема коментара:

Постави коментар

I love comments :)

Charlotte Tilbury kozmetika

banner

Истакнути пост

Recenzija Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palete

Drage moje čitateljke, Danas vam pišem o svojoj omiljenoj paleti. Anastasia Beverly Hills je poznati ‘’high-end’’ američki brend kojeg...