rougeaddictblogger@yahoo.com

Recenzija Nyx sculpt and highlight duo-a

Drage moje,

 Za danas imam kratak post o Nyx sculpt & highlight proizvodu. Ja sam neko ko obožava konturisanje naročito u onom Kim K stilu. Do sada sam koristila samo praškaste proizvode za konturisanje ( za post klikni ovde) dok sam za highlight koristila korektor. Kada sam videla da nyx nudi jedan dostupan  kremasti proizvod za konturisanje odmah sam ga kupila. Dakle, tekstura je kremasta i lepo se blenda i četkicom i sunđerom. Konturisanje tečnim proizvodima radite kao deo noćne šminke jer je za dan prenaglašena. Moja nijansa je taupe/ivory. Ono što je zanimljivo što mi nijansa i hajlatera i korektora za konkurisanje odgovara što često nije slučaj sa ovakvim duo proizvodima. Hajlajter ima rozi podton što je OK jer posvetljuje kožu. Nema veliku prekrivnu moć što i nije bitno jer je to hajlajter. Korektor za konturisanje je veoma sličan praškastom rumenilu/bronzeru od nyx-a u nijansi taupe. Mom svetlom tenu odgovara. 

poredjenje kremastog dela za konturisanje (desno) sa nyx-ovim rumenilom u nijansi taupe (levo)Sveukupni utisak je pozitivan. U suštini, ukoliko nise zaljubljenik u konturisanje ovaj proizvod vam nije potreban. Ukoliko to jeste, mislim da se isplati uzeti ga. Jedina mana je količina proizvoda, jer dobijate po 5,3 ml od svakog proizvoda. Cena je 1390 din. 


Koji su vaši omiljeni proizvodi za konturisanje?

Do sledećeg posta,

 XOXO

Нема коментара:

Постави коментар

I love comments :)

Charlotte Tilbury kozmetika

banner

Истакнути пост

Recenzija Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palete

Drage moje čitateljke, Danas vam pišem o svojoj omiljenoj paleti. Anastasia Beverly Hills je poznati ‘’high-end’’ američki brend kojeg...