rougeaddictblogger@yahoo.com

Recenzija Avon True Color paleta

Drage moje,

   Danas ću vam pisati o True Color paletama iz Avona. Koristim ih već godinu i po dana, tako da sam  rešila da vam napišem moje utiske. Ove palete možete naručiti kod svoje Avon dame i cena im se kreće od 500-600 dinara u zavisnosti od kataloga. Pakovanje je solidnog kvaliteta. Naime, u pitanju je plastična crna kutija, koja dizajnom malo podseća na Chanel-ova pakovanja. Pigmentacija većine senki je dobra i uz bazu ( ja koristim nyx 03 i nyx jumbo olovku milk) imaju postojanost i do 8h. Slede fotografije paleta i swatchevi. Ovo mi je jedan od prvih postova pa ne budite okrutni :) I naravno, saveti su uvek dobrodošli. :) Slikano je na dnevnoj svetlosti bez blica, jer sam se trudila da boje budu 100 % realne.

   Pa, da krenemo sa prvom nijansom pod nazivom Mocha latte.

   Na prvoj fotografiji vidite da je paleta jako korišćena i voljena. Ovo je klasična topla nude paleta sa dve mat senke (2 i 4) i dve šimeraste (1 i 3). Senka broj jedan je kao što vidite na swatch-u jako nežna bež nijansa i idealna je za highlight ispod obrve. Senke 2 i 4 su tople braonkaste nijnse. Ja najčešće 2 stavljam preko pokretnog dela kapka a senku 4 u spoljašnji ugao oka. Takođe, sa ovom paleticom možete rekreirati K. Jenner look, tako što senku 1 stavite preko celoh kapka, 2 u pregig kapka a ispod vodene linije oivičite oko sa senkom 4. Senka 3 je idealna za kreiranje noćne šminke. Ako želite, mogu postaviti fotografije kako ja kombinujem ove  boje.


 Sledeća paletica je Purple haze.    Ova paletica je odlična za kreiranje smokey eye look-a. Broj 1 je kao i u prethodnoj za highlight, broj 2 je divna boja lavande. 3 i 4 su prave smokey boje za spoljašnji ugao i pregib kapka.

   Sledi divna letnje-zimska paleta pod nazivom Jeans.  Ime joj zaista odgovara. Kao što vidite, to su divne nijanse plavih "jeans" boja. Kombinacija boja deluje malo čudno ali verujte, sjajno se kombinuje. Moja najlepša kobinacija je 2 preko celog kapka i 4 u spoljašnjem delu oka sa šampanjac senkom kao highlight.

 Sledeća nijansa je iz kolekcije senki prilagođenih za isticanje određene boje očiju. Obzirom da imam zelenkasto-smedje oči moja je u nijansi satin for browns.

Ova paleta je predviđena da se koristi tako što na polovini oka nanesete nijansu 2, a na spoljašnji ugao 4 i naravno jedinicu kao highlight. Jedino razočarenje je nijansa 3 koja nije dobro pigmentovana.Moram priznati da iako lepo ističe oči nju najmanje koristim.


 Poslednja paleta je još jedna "za svaki dan" kombinacija boja. U pitanju je Berry love.  1, 2 i 4 su mat nijanse i odlično se kombinuju. Po mom mišljenju, idealne su za svaku priliku jer daju taj dnevni smokey look. Nijansa 3 je jako lepa šimerasta taupe boja. 


 Imajući sve u vidu, mislim da ove palete zaista pravdaju svoju cenu. Preporučujem ih, naročito onima koji vole da se šminkaju ali ne žele da kupuju mnogo senki pa im je potrebna solidna i pristupačna ( cenovno) paleta.

Kako se vama čini recenzija. Da li imate neku od paleta i koliko ste zadovoljne? Ako želite da vidite kako ja kreirem izgled uz pomoć pvih paleti pišite mi u komentarima.

 x0x0
Нема коментара:

Постави коментар

I love comments :)

Charlotte Tilbury kozmetika

banner

Истакнути пост

Recenzija Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palete

Drage moje čitateljke, Danas vam pišem o svojoj omiljenoj paleti. Anastasia Beverly Hills je poznati ‘’high-end’’ američki brend kojeg...