rougeaddictblogger@yahoo.com

Recenzija Loreal micelarne vode + test

Drage moje,

   Pišem vam o mom voljenom proizvodu-micelarnoj vodi. Kao što sam u mom postu u Vichy termalnoj vodi napisala ovde , imam masnu kožu sklonu aknama tako da volim da brinem o njoj. ( takva je od pubertetskih dana iako imam 25 godina sada :) ). Takođe, jako volim šminku ali kao i većina nas smara me da je skidam. Meni je micelarna voda spas. Sa obzirom na to da ne volim vlažne maramice a ostala sredstva zahtevaju ispiranje, a ja svakako ponovo posle otklanjanja šminke čistim lice mojim regularnim sredstvo za čišćenje, micelarna voda je odlična jer se ne ispira pa mogu da nastavim sa negom a da mi ne oduzme mnogo vremena. Zatim, ako zabrljam sa šminkom jednostavno je skinem i nastavim. Kao što znate, micelarna voda se koristi tako što sa njom nakvasite blaznicu i nežno otklonite šminku bez trljanja što je odlično. Lorealova je nežna, ne peku oči od nje i bez mirisa je. Pre nje sam koristila Eucerinovu i Garnier. Lorealova je slična Eucerinovoj, obe su dobre, dok mi se Garnierova nije dopala.  Ovo mi je druga bočica Lorealove. :) Cena je oko 600 din.
 Slede fotke pakovanja i sastojaka. 



   Takođe, za vas sam uradila mali test. Tj. stavila sam jači karmin, a na očima imam senku, gel ajlaner i dva sloja maskare. Prešla sam jednim natopljenim tuferom preko usana i jednim preko očiju. Kao što vidite, otklonjena je sva šminka. Nekada mi se desi da ostane crnog ajlajnera u donjoj liniji kapka, i to rešim tako što štapić za uši natopim mic.vodom i očistim što je sasvim bezbedno, jer kao što rekoh nije mi izazvala nikakve iritacije. Za puder i ako nosite vodootpornu maskaru, vam je potrebno 2 tufera.
              pre                                                       posle
                pre                                                      posle



Kako se vama čini ovaj proizvod? Da li vam se dopadaju ovakvi testovi i da li da nastavim sa testovima sa drugim proizvodima?

XOXO




Нема коментара:

Постави коментар

I love comments :)

Free Shippingbanner

Charlotte Tilbury kozmetika

banner

Истакнути пост

Recenzija Physicians Formula Butter bronzera

Drage moje, Danas vam predstavljam moj apsolutni favorit ovog leta, Murumuru Butter Bronzer od brenda Physicians Formula. Physicians F...