rougeaddictblogger@yahoo.com

Recenzija Essence olovki za usne- Satin mauve & Soft Berry

Drage moje,

 Ovaj post će biti o već poznatim Essence olovkama za usne. Predstaviću vam moje dve omiljene nijanse 05 Soft Berry i 06 Satin Mauve. Uopšteno, ove olovke su jako kremaste i lepo klize preko usana. Uz njih vam definitivno nije potreban balzam za usne i možete ih nositi samostalno jer izgledaju jako lepo. Mana im je što nisu dugotrajne i ako pijete ili jedete, jako brzo će  vam se skinuti. Takođe, brže ih trošim od ostalih olovaka. Ali imajući u vidu da koštaju oko 100 din to je zanemarivo.

       

  Slede swatchevi na usnama, Prva nijansa je 06 Satin mauve. To je jako lepa nijansa "my lips but better" tipa, izmedju roze i ljubičaste, boja usana. Mislim da je ovo dobar izbor ako želite Kylie Jenner boju. :)  Koristim je na dnevnoj bazi.
   

  Ovo je 05 Soft berry. Još jedna nude nijansa sa braon u sebi. Mnogo devojaka je navodi kao dupe za Kat Von D Liquid Lipstick u nijansi Lolita koga nema kod nas. Ovo je takođe prelepa nijansa za svaki dan. 


 Za kraj evo swatcheva na ruci. 


Da li vi koristite Essence olovke? Koje nijanse su vam omiljene?


Do sledećeg posta,


                                                  XOXO

2 коментара:

I love comments :)

Free Shippingbanner

Charlotte Tilbury kozmetika

banner

Истакнути пост

Recenzija Physicians Formula Butter bronzera

Drage moje, Danas vam predstavljam moj apsolutni favorit ovog leta, Murumuru Butter Bronzer od brenda Physicians Formula. Physicians F...