rougeaddictblogger@yahoo.com

Recenzija Avon ruževa (Ultra color, Perfect kiss, Extra Lasting)

Drage moje,

Već dve godine koristim ruževe kompanije Avon. Njihova prednost je što možete pronaći lepe nijanse po prihvatljivim cenama. Cena svih koje ću vam danas predstaviti se kreće od 350-500 din.


Slede swatchevi na usnama slikani bez blica na dnevnom svetlu. Pisaću po kolekcijama.

1. Prvo imamo Ultra Color liniju izbačenu pre nekog vremena. Ovo su kremasti ruževi srednje pigmentacije, u zavisnosti od nijanse. Trajnost im je sat, dva ukoliko jedete ili pijete, pa vam je potrebna olovka ispod njih. Hidriraju usne a miris im je jako blag. Pakovanje je klasično, elegantno, crno. Levo imamo nijansu Carnation, jako lepu nežno prljavo-roze boju koju volim da nosim svaki dan.  Lepo je pigmentovana, ali i ona bez olovke nije dugotrajna. Nijansa desno je jedina bež nijansa koja odgovara mom svetlom tenu tako da ne delujem mrtvo :) Zove se Latte i upravo je i takve boje, boje kao što vidite. :)


         

2. Sledeća linija je Ultra Color Matte koja se može pohvaliti dobrom pigmentacijom i postojanošću. Ovo su mat kramini ali ne potpuno mat i suvi već blago hidriraju. Moja nijansa je Matte grape i naziv joj je odgovarajuć, jer je ovo divna jesenja nijansa boje vina.


3, Zatim imamo liniju Ultra color Bold koja se odlikuje većom pigmenatacijom od predhodne ali je postojanost takođe kratka. Mirišu nekako oštrije, voćkasto, meni ne smeta. Završnica je malo suvlja od predhodih ali i dalje kremasta. Moja nijansa je Hi def plum- lepa boja jorgovana. 




4. Sada sledi moja omiljena linija Perfect kiss. Pakovanje prelepo, pigmentacija sjajna, odlično hidriraju jer sadrže ulje avokada zbog čega i fenomenalno mirišu. Jedina mana je da nisu dugotrajni bez olovke. Sa obzirom na to da preferiram mat karmine nekada ih matiram trasparentnim puderom.
Nijansa levo je moj all time favorit - berry smooch. Ovo je ljubičasta nijansa savršena za moj svetao ten. Nijansa desno je make out red- crvena sa roze podtonom.



5. Sledi linija Ultra Color Absolute, u koju sam malo razočarana. Ova linija je osmišljena kao balzam i ruž u jednom. Osim lepog pakovanja, nisam zadovoljna. Pigmenatacija loša, kratko traju na usnama i ne hidriraju posebno. Moja nijansa je Pure peony- topla roze nijansa.


6. Sledi Extra lasting linija o kojoj sam primetila dosta oprečnoh mišljenja, Meni je ovo dobra linija jer ja volim suve dugotrajne ruževe. Moja nijansa je Pretty in pink, hladna roze nijansa gde apsolutnu pokrivenost postižete tako što namažete 2-3 sloja ali osim toga ja sam zadovoljna. Ovu nijansu u kombinaciji sa Nyx olovkom možete videti u mom postu o prolećnim ruževima ovde 


7. Sada imamo jeftiniju liniju Color Trend i tu su pre nekog vremena izbacili ove duguljaste ruževe Lasting Smile koji su odlične pigmentacije, trajnosti i mirišu prijatno. Cena im je bila ispod 300 din i daleko je premašuju kvalitetom. Ovo je ujedno i jedina crvena nijansa koja mi se dopada. Nijansa je Raven. Ovaj ruž u kombinaciji sa Avon olovkom možete takođe videti u mom postu o prolećnim ruževima klikni ovde


8. Za kraj vam predstavljam 3 stare linije koje nisam sigurna da li će se ponoviti pa ih zajedno prikazujem. 

Ovo je Ultra Color Briliance linija i u pitanju je nijansa Vermilion- naranadžasta nijansa sa zlatnim šljokicma, Ja ne volim šljokičave ruževe, ali ovaj korisitm leti jer naglašava preplanuo ten. 


Ovo je Ultra Color Rich linija nijansa je Matte Crimson- lepa jesenja mat burgundy boja.


Ovo je plump out linija koja miriše na mentu i ostavlja preckajući osećaj kako ni usne delovale veće. Moja nijansa je Frozen rose- hladna, slabo pigmentovana roze nijansa sa zlatnim frost finišom. 


Za kraj, evo swatcheva na ruci.

Nijanse sa leva na desno: Raven. Frozen rose, Pure Peony, Matte crimson, Pretty in pink, Vermilion, Make ou red, Berry smooch, Matte grape, Hi def plum, Carnation, Latte



 Da li ste vi probale neki od Avon karmina. Kako vam se dopada?

XOXO









4 коментара:

  1. Анониман15. мај 2015. 11:43

    Naziv tvog bloga je potpuno opravdan :) ! Divan post :) Ruzeve sam zavolela citajuci blogove, a Avonovi su mi medju omiljenima. Carnation sam upravo potrosila, nezan, kremast, na meni je nesto tamniji nego na tvojim usnama. UCMatte Grape mi je bio pretaman ali tebi bas lepo stoji. Iz Bold linije imam Extreme Mauve, obozavam taj ruz ! Steta je sto nema vise Perfect Kiss linije, bilo je tu divnih nijansi, Kiss Me Pink je bila bas po mojoj meri. Slazem se za Pure Peony, stoji sve sto si rekla, mada mu sve nedostatke prastam zbog one otmene nijanse:) Imam Vintage Pink (Extralasting) ali meni nije nimalo suv vec kremasto-masnjikav:) Kristina

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala :) Nadam se da će vratiti Perfect kiss liniju...

    ОдговориИзбриши
  3. Baš sam prijatno iznenađena ružem iz Color Trend kolekcije. Razmišljala sam da poručim jedan ali su svočevi na netu izgledali loše pa sam odustala. Sad me je tvoj post naterao da još jednom razmislm.

    ОдговориИзбриши
  4. Što se tiče onih klasičnih, oni nisu baš pigmentovani. Ali ovi u ovom belom duguljastom pakovanju su odlični :)

    ОдговориИзбриши

I love comments :)

Free Shippingbanner

Charlotte Tilbury kozmetika

banner

Истакнути пост

Recenzija Physicians Formula Butter bronzera

Drage moje, Danas vam predstavljam moj apsolutni favorit ovog leta, Murumuru Butter Bronzer od brenda Physicians Formula. Physicians F...